2live4 wil samen de wereld groener maken. Het bedrijf helpt ondernemers, overheid en particulieren met duurzame oplossingen en het realiseren van energieneutrale gebouwen, met als uitgangspunt: stabiliserende of zelfs lagere kosten. 2live4 verduurzaamt vastgoed, zonder verhoging van vaste lasten en zonder investeringen. 2live4 ontwerpt, financiert en voert verduurzaming uit.

Expertise op het gebied van VvE

2live4 helpt Vereniging van Eigenaren. De zorg voor vastgoed is de belangrijkste taak en tevens grootste uitdaging voor een VvE. Comfort, het creëren van waarde, rendement en een verlaging van lasten is voor ieder VvE-lid belangrijk. Dat snappen ze bij 2live4 en daarom doet het bedrijf er alles aan om deze pijlers mogelijk te maken.

Voordelige verduurzaming


Marnix van Os is directeur van 2live4. Zijn missie is om het verduurzamen van vastgoed voor iedereen toegankelijk te maken. “Verduurzaming is voordelig voor de aarde én voor de portemonnee: duurzaamheid betekent minder grondstoffen, minder energie en een langere levensduur en is op lange termijn dus goedkoper.” De woonlasten blijven hetzelfde of worden zelfs minder bij 2live4. 2live4 zorgt voor rust: duurzaamheid is kwaliteit en zekerheid.

2live4 bij De Vastgoedbalie


Bij De Vastgoedbalie houdt 2live4 zich bezig met het financieel modelleren, het zorgen voor business cases en financiering. Marnix: “Het is niet alleen het financieringsverhaal: we zetten de VvE in de besturingsstoel. Zij besturen en controleren: wij voeren uit. Dat gaat open en transparant, de VvE kan altijd ingrijpen. Bestuurders zijn er om te besturen, wij zorgen ervoor dat dat ook kan.”


Als VvE- lid komt u soms in een brij van zaken: techniek, wetgeving, verzekeringen. Soms vrijwillig, soms omdat het moet. “Wij leiden mensen daar doorheen. Er is professionaliteit nodig om eruit te komen. De mogelijkheden vaan alternatieve energie worden alleen maar groter.” 2live4 kijkt ook naar de toekomst: wat gebeurt er over tien jaar? “Soms lijkt de ene techniek beter dan een andere, maar wij kijken naar wat er bij de klant past.” Zo is de VvE bestuurder op gebied van comfort, financiën en energiebesparing.


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu