BAX advocaten belastingkundigen is een middelgroot kantoor in het oosten van Nederland. BAX bedient met name de ondernemersmarkt, MKB, gemeente en woningbouwcoöperatie. Bewustzijn staat hierbij hoog in het vaandel: BAX advocaten belastingkundigen is bijvoorbeeld ook eigenaar van een cleantech center in Zutphen , om innovatie en duurzame ideeën te stimuleren.

BAX advocaten belastingkundigen bij De Vastgoedbalie


Derek is mede-eigenaar van De Vastgoedbalie. “We concurreren niet meer op prijs, maar concurreren op kennis tegen een goede prijs. We richten ons hierbij samen met ketenpartners op het helpen van VvE’s. In de breedte kunnen we deze mensen ondersteunen, zowel juridisch als technisch,” zegt Derek. De klant is dan ook koning: er is keuze uit een geheel pakket, of gedeelten. Zo weet u precies wat u krijgt".


De Vastgoedbalie begrijpt dat het u soms de pet boven gaat bij een VvE. “Veel leden weten niet eens dat ze in een VvE zitten. Er moet heel veel gebeuren. Wij kunnen met De Vastgoedbalie mensen aan de hand nemen. Ook is er technisch al zo veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid, zonder al te veel gedoe. De overheid gaat hier ook dringend op sturen via (belasting)regelgeving. Wij helpen VvE’s hier graag bij. ” Voor Derek voelt De Vastgoedbalie ook als morele plicht. Hij studeerde af in milieurecht. Maar één ding is zeker: “Links- of rechtsom: uiteindelijk zijn we dienstverleners. Je wilt mensen zo goed mogelijk helpen.”


Fiscalisten in dienst


Derek van Hijkoop is partner bij BAX advocaten belastingkundigen en richt zich op bouw-, vastgoed- en energierecht. Hij zit al 22 jaar in het vak. “Omdat we fiscalisten in dienst hebben bij BAX, doen we een heel ander type zaken. We hebben kennis in huis voor overnames, vastgoedtransacties en energierecht. We doen veel projecten op basis van subsidie. Fiscaliteit is belangrijk voor het slagen daarvan.” Derek merkt dat BAX zo meer klanten bedient én klanten op deze werkwijze afkomen. “We werken al een jaar of vijftien op deze manier en zien dat er veel samenwerkingen gezocht worden.”


BAX advocaten belastingkundigen werkt met een team, waarin er één aanspreekpunt voor de klant is. “We kijken vooraf mee en adviseren hoe het project kan gaan lopen. We werken preventief: door het maken van strategische keuzes en het bekijken van haalbaarheid, voorkom je later veel problemen".Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu