Vastgoedbeheerder De Kabath heeft al 25 jaar ervaring met leegstandsbeheer. Het bedrijf biedt oplossingsgerichte adviezen voor vastgoedeigenaren. De Kabath adviseert, bedenkt invullingen, voert uit en houdt toezicht. En dat stopt niet om vijf uur: het bedrijf is elk uur van de dag bereikbaar bij problemen.

Vastgoed in de breedste zin van het woord


Joost Hamming is eigenaar van De Kabath. “Wij beheren vastgoed in de breedste zin van het woord: we zijn ontstaan vanuit de krakersbeweging, nu houden we ons bezig met portefeuillebeheer.” De Kabath ondersteunt in alle vragen rondom vastgoed. “Niet het vastgoed, maar de mens staat centraal bij ons bedrijf,” vertelt Joost. “Mensen die een ruimte huren, dát is ons kapitaal, niet per definitie het geld dat op de bank staat.”


Jarenlange ervaring


De Kabath werd in 1991 opgericht door Jan De Kabath: een kraker in hart en nieren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een onderneming waar elke dag wordt gewerkt om met een passende oplossing te komen bij vastgoedproblemen. De focus ligt op kostenbesparingen en er wordt altijd rekening gehouden met maatschappelijke gevolgen.


De Kabath bij De Vastgoedbalie


De Kabath is de specialist voor VvE beheer. “We zijn bezig met het begeleiden: de processen, technische zaken en de dagelijkse vragen,” legt Joost uit. Bijvoorbeeld: een ketel gaat kapot en er ontstaat een lekkage. “De Kabath is 24/7 bereikbaar: er wordt altijd opgenomen door een medewerker met kennis van zaken. Daardoor krijgt de klant altijd hulp als dat nodig is. Mijn collega’s werken hier gemiddeld al acht jaar: we zijn alle vragen al eens tegengekomen.”   Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu