Installatietechnisch advies voor verduurzaming van gebouwen? Hoe kunnen de installaties van uw VvE zuiniger, volgens de richtlijnen van de wet en verbeterd functioneren? Eagle Energy is dé expert. Eagle Energy werkt nauw samen met een breed netwerk experts. Zo staat er altijd een betrokken en gespecialiseerd team voor u klaar om u van A tot Z te begeleiden.

Heldere communicatie

Cornelis Swets, technisch adviseur bij Eagle Energy, vertelt: “Wij snappen dat installatietechniek een lastig onderwerp kan zijn. Daarom maken we het behapbaar voor onze klanten.” Eagle Energy stelt de klant centraal: door helder te communiceren en in stappen te werken weet u precies waar u aan toe bent. “We willen naar 0 op de meter, dat is een proces. Het kan ook voor veel impact zorgen. Daarom kijken we ook naar het horizonmodel: een stip op de horizon, hoe gaan we naar ons doel en hoelang gaat dat duren?”

Minimale impact, maximaal resultaat

Bij Eagle Energy snappen ze dat het verduurzamen van woningen best een grote impact kan hebben. “Stel: er komt een nieuwe verwarmingsinstallatie door een heel gebouw, er komt een andere afgiftebron, bijvoorbeeld vloerverwarming,” legt Cornelis uit, “dan moet de woning helemaal leeg, misschien moet de klant ergens anders logeren.” Eagle Energy probeert zulke scenario’s te voorkomen door dan andere typen bronnen te gebruiken. Zo min mogelijk impact, maar het beste resultaat   

Van theorie naar praktijk


Eagle Energy is ontstaan uit een installatiebedrijf. “Dat praktische stuk blijft in ons bloed. Dat ziet u ook terug in onze adviesrapporten. Deze zijn duidelijk leesbaar en behapbaar voor de klant. We voeren adviezen in eigen beheer uit en staan daardoor garant voor kwaliteit en een lage prijs.”


Eagle Energy bij De Vastgoedbalie

Bij De Vastgoedbalie levert Eagle Energy installatietechnisch- en ontwerpadvies. Cornelis: “We denken mee in de hele keten en voeren uiteindelijk ook uit.” De ketensamenwerking van De Vastgoedbalie zorgt ervoor u een compleet beeld heeft van het project. Dat is precies waarom Eagle Energy zo goed bij De Vastgoedbalie past: praktisch, helder en behapbaar.


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu