Het in 2002 opgerichte projectmanagementbureau Sylryk in Apeldoorn begeleidt het bouwproject- en proces van begin tot einde: van renovatie tot nieuwbouw en van ontwerp tot oplevering. Sylryk adviseert bedrijven op efficiënte en duurzame wijze en zorgt voor management op alle zaken rondom bestaand vastgoed.


Werken met korte lijnen


Sylvia Lisapaly, DGA van Sylryk, vertelt over haar bedrijf: “Voor de klant is het fijn dat Sylryk kleinschalig is. Als u naar ons belt, weet u altijd wie u aan de lijn krijgt. We werken met korte lijnen, denken graag mee en komen met hands on oplossingen voor problemen.” Sylryk is gespecialiseerd in woonzorg, duurzaamheid en vastgoedbeheer.

Advies hoort niet in een bureaula


“De wereld verandert en wij veranderen mee,” zegt Sylvia over Sylryk. “We werken bijvoorbeeld met 3D-modellen: het gebouw zelf wordt steeds belangrijker. Daarom vinden wij dat de adviezen rondom het gebouw ook áán dat gebouw moeten hangen en niet in een bureaula van een adviseur terecht moet komen.” Transparantie is dan ook ontzettend belangrijk bij Sylryk. De klant moet inzicht hebben in de adviezen en altijd met eventuele vragen bij een medewerker van het bedrijf terecht kunnen.

Sylryk bij De Vastgoedbalie

Sylryk is als een van de oprichters erg betrokken bij De Vastgoedbalie. “Wij staan voor goed en degelijk advies. De Vastgoedbalie is een van de weinige bedrijven waar alle kennis is gebundeld. Juridisch, financieel, technisch: we kunnen rechtstreeks doorschakelen naar onze partners,” zegt Sylvia.


Sylryk beheert al deze partijen: ze zijn de verbindende factor. “We adviseren onafhankelijk, bemiddelen en kijken vooral wat past bij de opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat de klant bij de juiste partij terecht komt: hebben we de partner niet, dan kan deze aansluiten.” Zo werkt De Vastgoedbalie als één flexibel geheel: gebaseerd op de wensen van de klant.


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu