Van Ek Garantiemakelaars is de adviseur voor particulieren bij de verkoop en aankoop van woonhuizen en appartementen. Bij Van Ek snappen ze dat uw huis uw thuis is. Ook als u in een VvE zit. Van Ek Garantiemakelaars is gespecialiseerd op het gebied van Vereniging van Eigenaren.

Begrip voor de klantVan Ek Garantiemakelaars heeft kennis van en ervaring met VvE’s. “Iedereen krijgt te maken met vragen als: wat moet ik met mijn energielabel? Hoe maak ik mijn huis aantrekkelijk voor een eventuele verkoop? Hoe woon ik zo comfortabel mogelijk, passend in mijn budget?” Paul van Ek begrijpt zijn klanten. “In mijn vak heb ik contact met mensen die huizen hebben. Van groot tot klein. Wij willen deze mensen ontzorgen.”

Specialistische kennis


Van Ek Garantiemakelaars is op de hoogte van alle regels, wetten en plichten op het gebied van vastgoed. Paul vertelt: “Zowel grote als kleine VvE’s moeten zich houden aan allerlei wettelijke verplichtingen. Ook duurzaamheid is een belangrijk onderwerp. Wij adviseren de klant en komen met oplossingen komen voor verduurzaming. Zo gaan we samen stapsgewijs naar die 0 op de meter.”


Van Ek komt in beweging


“Op het gebied van duurzaamheid vinden we allemaal dat er wat moet gebeuren, maar we blijven elkaar aankijken. Wie gaat wat doen?” Van Ek Garantiemakelaar komt in beweging. “Wij hebben de kennis, invalshoeken én de partners om verduurzaming in gang te zetten,” zegt Paul. “Ik vind ook dat het bij mijn vak als makelaar hoort. Hoe eerder we kijken naar verduurzaming, hoe meer ruimte er is voor de voorbereiding.”

Van Ek Garantiemakelaars bij De Vastgoedbalie


Samen sta je sterker. Van Ek Garantiemakelaars werkte al samen met verschillende partners en is nu verbonden aan De Vastgoedbalie. “Het is

ontzettend voordelig voor de klant dat er meerdere bedrijven met eigen expertise op een project zitten, maar dat de klant maar één aanspreekpunt heeft,” vindt Paul. 

Begrip voor de klant


Van Ek Garantiemakelaars heeft kennis van en ervaring met VvE’s. “Iedereen krijgt te maken met vragen als: wat moet ik met mijn energielabel? Hoe maak ik mijn huis aantrekkelijk voor een eventuele verkoop? Hoe woon ik zo comfortabel mogelijk, passend in mijn budget?” Paul van Ek begrijpt zijn klanten. “In mijn vak heb ik contact met mensen die huizen hebben. Van groot tot klein. Wij willen deze mensen ontzorgen.” 


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu