Veldhuis Advies helpt klanten dagelijks met het nemen van financiële beslissingen en is expert op het gebied van verzekeringen. Onderneemt directe actie bij schade. Of het nu kleine of zeer complexe zaken betreft: eerlijk en professioneel te werk gaan is bij Veldhuis Advies in iedere zaak cruciaal. Veldhuis Advies streeft ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen.


Een schakel

uit de keten


Derk Lodiers houdt zich bij Veldhuis Advies bezig met klantenbeheer en acquisitie. “We halen een schakel uit de keten. Bij geval van schade kunnen we snel schakelen én uitkeren. Stel, er is een ruit kapot, dan hoeft de nota niet eerst naar de verzekeraar. Wij zijn de verzekeraar!” Veldhuis Advies wil zekerheid bieden: de (financiële) zorgen van de klant wegnemen en zo bij te dragen aan een onbezorgd leven.


Doen wat je zegt

Bij Veldhuis Advies is het belangrijk dat je doet wat je zegt. Het bedrijf mocht begin dit jaar de Linnauesonderscheiding in ontvangst nemen, voor het positieve personeelsbeleid waarin vitaliteit centraal staat. “Eén van onze kernwaarden is om te proberen iedereen (een beetje) gelukkiger te maken. Dat voeren we ook door op kantoor: we hebben bijvoorbeeld een gezonde kantine en bureaus waar je ook staand kunt werken,” aldus Derk. “Het is een bijzondere manier van werken: alle medewerkers staan honderd procent achter de missie en visie van Veldhuis Advies en dat merken klanten.”


Veldhuis Advies bij De Vastgoedbalie

Bij De Vastgoedbalie is Veldhuis Advies de expert op het gebied van verzekeringen. Ze adviseren, informeren en begeleiden bij bijvoorbeeld het notatraject. Derk: “We ontwikkelen een tool zodat (potentiële) VvE’s snel een berekening kunnen maken voor de verzekering van een pand of een aansprakelijkheidsverzekering.” Zo kan de klant gemakkelijk zelf online zaken inzien.


“Wij werken graag mee aan De Vastgoedbalie, omdat we een schakel zijn in het web van bedrijven die een toevoegde waarde leveren. Deze insteek past goed bij Veldhuis Advies: we richten ons gezamenlijk op het ontzorgen van een VvE: van A to Z.”


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu