Venntiv

Venntiv koppelt op dagelijkse basis duurzame ideeën aan de juiste subsidies om Nederland zo een stuk groener te maken. Of het nu gaat om een VvE of om een innovatieve ondernemer: Venntiv snapt dat de focus moet liggen op het ontwikkelen van een idee of project en niet op het aanvragen van een financiële ondersteuning. Door een passende subsidie en andere vormen van funding in te zetten, ontzorgt Venntiv de klant volledig en helpt doelstellingen te behalen voor zowel de korte als lange termijn.


Het funderen van duurzame ideeën

Bij het horen van het woord subsidie breekt bij de meeste mensen het zweet al uit. Voor de medewerkers van Venntiv is het vinden van een passende subsidie voor een duurzaam project juist een uitdaging die zij vol enthousiasme aangaan. “Ons motto: funding impact.” Leon Steenbergen is consultant bij Venntiv en houdt zich bezig met de kansen op de markt. “‘We hebben deze wereld en onze welvaart niet geërfd van vorige generaties, maar in bruikleen van volgende generaties,” stelt Leon. “De transitie naar een duurzame en circulaire economie is daarom ontzettend belangrijk. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.”


‘Subsidies made easy’

Venntiv ontzorgt de klant van A tot Z op het gebied van funding. Subsidies made easy, dus. Leon: “Onze gespecialiseerde medewerkers zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de altijd veranderende wereld van de subsidies, ook op het gebied van VvE’s.” Venntiv denkt graag mee bij de uitwerking van een duurzaam plan. “Als een klant een bepaald bedrag heeft uitgetrokken voor verduurzaming, kunnen wij advies geven over de mogelijkheden binnen dat budget. Door subsidies strategisch in te zetten blijkt er soms een nog duurzamere optie mogelijk binnen hetzelfde budget. Daar wordt Nederland weer een stuk groener van!”


Venntiv bij De Vastgoedbalie

Venntiv helpt graag bij het verduurzamen van het onroerend goed in Nederland. Duurzaam hoeft namelijk niet duur te zijn. De missie van Venntiv past perfect in het NIET MEER DAN NU principe van De Vastgoedbalie: u hoeft niet méér te betalen voor verduurzamingsmaatregelen, maar door het inzetten van passende subsidies kunnen de kosten mogelijk juist omlaag gaan. Dat scheelt!


Subsidie energiebesparing eigen huis voor VvE