De Vastgoedbalie is een uniek samenwerkingsplatform van zelfstandig opererende bedrijven, met kennis en expertise op uiteenlopende gebieden. Wij hebben een passende oplossing voor elke vraag op het gebied van vastgoed en verduurzaming. De Vastgoedbalie biedt een compleet pakket: we ontzorgen Verenigingen van Eigenaren van A tot Z met betrekking tot duurzaamheid.
Trechteren van kennis en kwaliteit

Omdat we met meerdere zelfstandig opererende bedrijven samenwerken, trechteren we de kennis en kwaliteit. Elke partner van De Vastgoedbalie heeft een eigen expertise op een project. Zo werken we gezamenlijk naar een doel: stapsgewijs naar nul op de meter.

 

Elke samenwerkingspartner binnen Vastgoedbalie acteert onder zijn eigen bedrijfsnaam en voegt hierbij zijn vakbekwaamheid toe aan uw project. Uw wensen staan dan ook voorop: wij werken eerst samen met u een plan uit, waarbij duurzaamheid en vertrouwen prioriteit hebben. We kijken daarbij naar de impact van een verduurzaming, comfort en het financiële plaatje. De Vastgoedbalie verzamelt de partijen die bij uw project passen: we zijn niet gebonden aan vaste uitvoerende partijen.


De bouwketen omgedraaidVastgoedbalie draait de bouwketen om: we maken prestatieafspraken rechtstreeks met de fabrikant. Zo kan elke (gewenste) fabrikant aansluiten, zolang zij garant staan voor de afgegeven prestaties. Op deze wijze kiezen we voor resultaat en niet alleen voor werken op basis van inspanningsverplichtingen. In overleg met u leggen we de gewenste prestaties vast in een contract. Deze prestaties meten we via een NEN2767 conditiemeting (een 'afvinklijst' waarmee de technische staat van gebouwen kan worden vastgelegd).
De Vastgoedbalie ontzorgtWij kunnen ons voorstellen dat het onprettig is om meerdere contactpersonen te hebben binnen een project. Daarom biedt De Vastgoedbalie de mogelijkheid om één aanspreekpunt te hebben. Zo worden uw vastgoed- en verduurzamingsproblemen helder, snel en transparant opgelost. Zonder dat u veel tijd kwijt bent met telefoontjes, afspraken en communicatie met verschillende partijen. Alle kennis bij elkaar en toch zeer overzichtelijk!   

 

Eerst gaan we samen met u een plan uitwerken. Na goedkeuring van het plan, met producten en prestaties waar iedereen achterstaat, gaan we op zoek naar een aannemer of installateur. We werken altijd samen met een partij die garant wil staan voor de uitvoering.


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu