Woonsupportplus begeleidt en verbindt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. Dit doet Woonsupportplus op unieke wijze: weerstanden worden weggehaald door écht naar beide partijen te luisteren. Woonsupportplus verzorgt de gehele communicatie tijdens het proces en creëert draagvlak.Iedere voordeur is anders


Eigenaar Frank Gommers vertelt vol enthousiasme over zijn bedrijf. “Voor Woonsupportplus is iedere voordeur anders. We denken altijd vanuit bewoners. Achter elke voordeur woont een gezin met andere wensen dan het gezin achter een andere voordeur. Als je daar geen aandacht voor hebt, kan een project wellicht niet doorgaan.”


Woonsupportplus focust op persoonlijke aandacht. “Als je dat doet, maak je een plan waar de bewoners echt aan mee willen werken. Het is niet zo zeer maatwerk, maar het is letten op details.” Frank schetst een voorbeeld. “Stel je voor: een gezin heeft een autistisch kind dat niet goed tegen veel geluid kan. Het is belangrijk om dat te weten. In een sociaal plan nemen we dat mee: kan het gezin tijdelijk elders wonen tijdens de renovatie? Er is altijd wel een oplossing.”

Duidelijke verwachtingen

Die persoonlijke aandacht neemt angst weg bij huurders en schept duidelijke verwachtingen voor beide partijen. “Dat is een belangrijke zaak binnen Woonsupportplus. We proberen alles zo duidelijk mogelijk te communiceren, zodat bewoners precies weten waar ze aan toe zijn. Dat doen we ook visueel en bijvoorbeeld met software en geautomatiseerde appjes om te laten weten wat er wanneer gaat gebeuren. Ook kan de klant snel en gemakkelijk contact opnemen met Woonsupportplus,” legt Frank uit. We creëren zo sneller een draagvlak en sturen op community building, samenhang in de wijk. Zo wordt niet alleen de woning verbeterd, maar ook de sociale omstandigheden.

Woonsupportplus bij De Vastgoedbalie


De Vastgoedbalie heeft verschillende aspecten onder één dak: juridisch, financieel en technisch. Woonsupportplus houdt zich bij De Vastgoedbalie bezig met het sociale onderdeel. “Dat is ontzettend belangrijk, omdat je volgens de wet voldoende draagvlak voor een project moet hebben. Door de samenwerking met alle partners kunnen we doen wat waar we goed in zijn: projecten draaien,” stelt Frank. In een hand, één aanpak met alle disciplines. Wel zo duidelijk!


Prins Willem Alexanderlaan 120

7311 SZ Apeldoorn


info@vastgoedbalie.eu